fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У Донецькій області з 17 лютого припиняється робота пропускного пункту «Мар’їнка»

У Донецькій області через обстріли бойовиками з 17 лютого припиняє роботу контрольний пункт в’їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування «Мар’їнка».

Як повідомляє прес-служба штабу АТО, рішення про закриття пункту прийнято в зв’язку зі значним збільшенням кількості обстрілів незаконними збройними формуваннями позицій Збройних сил України та цивільної інфраструктури. За словами заступника командувача АТО Анатолія Кравчука, тільки за минулу добу противник 79 разів відкривав вогонь в напрямку КПВВ.

«Для забезпечення безпеки мирного населення, нами прийнято рішення припинити роботу пропускного пункту «Мар’їнка» з 17 лютого», – зазначив заступник командувача.

Як повідомляв УНІАН, 4 лютого в Донецькій області через обстріли бойовиками закрили на невизначений термін контрольний пункт в’їзду-виїзду "Зайцеве".

16 лютого представник штабу АТО повідомив, що вночі бойовики 6 разів відкривали вогонь по позиціях ВСУ в Мар’їнці. Він також зазначив, що "сьогодні не йдеться про відкриття КП «Зайцеве», тому що ситуація там далека від спокійної».

В Донецькій області на лінії розмежування з окупованою територією діють тільки КПВВ «Новотроїцьке» і «Гнутове» на маріупольському напрямі.

Читайте також: