fbpx
Політика

Відповідальність за роботу Кабміну несе вся влада і коаліція, – В’ячеслав Кириленко

 Перший віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко вважає, що відповідальність за роботу уряду несе вся команда влади і парламентська коаліція, а не тільки прем’єр-міністр.

 «Завтра ви будете слухати звіт. І ваше право, навіть обов’язок, – приймати рішення, які будуть волею парламенту. Ми підготували принципи публічної діяльності і Програму діяльності уряду на 2016 рік. Однак очевидно, що сьогодні їх немає сенсу вносити в парламент до вирішення питання щодо звіту і подальшого майбутнього Кабінету міністрів», – сказав він під час Погоджувальної ради, звертаючись до депутатів.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 При цьому В’ячеслав Кириленко нагадав, що уряд ще 1 лютого вніс звіт про виконання Програми діяльності і всі, хто хотів, могли з ним ознайомитися.

«Практично всі міністри були на засіданнях профільних комітетів і доповідали свою частину програми. Весь уряд був на засіданні комітету з питань економічної політики та повідомляв все те, що цікавило депутатів, і відповідав на всі питання депутатів, якщо такі були», – також додав він.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Читайте: Фракція Радикальної партії пропонує сформувати новий склад уряду

  Фото: media.novostimira.com

Читайте також: