fbpx
Шоу-бізнес

Скандал навколо «Євробачення 2016»: SunSay звинуватили в сепаратизмі

Після вдалого виступу гурту SunSay на національному відборі від України на «Євробачення 2016», хлопці стали справжніми знаменитостями. Щоб роздобути побільше інформації про життя і творчість гурту SunSay, шанувальники кинулися за допомогою в Інтернет. І ось відомий блогер Мирослав Олешко добув вельми цікаві факти про колектив.

Активіст стверджує, що соліст гурту SunSay Андрій Запорожець підтримує сепаратистів і частенько виступає в анексованому Криму. У своєму Facebook Мирослав Олешко опублікував скріншот сторінки Андрія Запорожця з його захопленнями.

 «SunSay або Андрій Запорожець, який хоче поїхати від України на «Євробачення 2016», підписаний на паблік «Новоросії» і виступає активно в окупованому Криму. Ось такі справи я помітив, відвідавши його сторінку», – поскаржився блогер.

 

Разом з тим продюсер Ігор Кондратюк повідомив ще один факт явно не на користь SunSay. Він стверджує, що колектив порушив правила нацвідбору на «Євробачення 2016».

 «SunSay мені друг … Але. Пісня не підходить, тому що занадто «стара» (якщо в YouTube написана правда). Перше звучання пісень учасників «Євробачення 2016» має бути не раніше жовтня 2015 року здається. Шкода, його виступ був крутим», – написав Ігор Кондратюк.

 Сам артист звинувачення щодо нього поки не коментує.

Читайте також: