fbpx
Міжнародна економіка

МВФ і Україна продовжать співпрацю, – Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко заявив, що обговорив з директором МВФ Крістін Лагард наступні кроки співробітництва між Україною та Міжнародним валютним фондом.

 «Я хочу сказати нашим ворогам і опонентам. Ті, хто сподівався, що програма фінансування і програма нашої співпраці з МВФ припинена, – не дочекаєтеся. Навпаки – ми обговорили те, що потрібно ухвалити найближчим часом», – сказано на сайті президента.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 Читайте: Яресько: "Не буде реформ – не буде траншу від МВФ"

 За словами Порошенка, серед кроків, які необхідно зробити Україні найближчим часом, прийняття ряду законопроектів з так званого безвізового пакету і виконання положень Меморандуму співробітництва з МВФ.

 «Раджу, щоб уряд і Верховна Рада сконцентрувалися на прискоренні впровадження ефективного корпоративного управління найбільших підприємств України, продовжили реалізацію і імплементацію програми корпоративного управління НАК "Нафтогаз". В перший же пленарний тиждень прохання, щоб ми сконцентрувалися і проголосували законодавство про приватизацію, і закони про безвізовий режим», – заявив Петро Порошенко.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 Фото: media.novostimira.com

Читайте також: