fbpx
Політика

Прокуратура перетворилася в бюро політичних замовлень, – Олег Березюк

   Як заявив лідер фракції «Самопоміч» Олег Березюк, дії прокуратури сьогодні нагадують поведінку прокуратури і КДБ радянських часів. За його словами, прокуратура фактично перетворилася в бюро політичних замовлень, головне завдання якого – чинити тиск на «незручних».

 Зокрема, як розповів Олег Березюк, зафіксовані випадки, коли головна військова прокуратура, в особі старшого слідчого Трохименка, викликає на неофіційну бесіду ветеранів батальйону «Донбас» і погрожує їм притягненням до відповідальності, якщо вони не дадуть свідчення проти свого колишнього командира, нині народного депутата Семена Семенченка. При цьому він звернув увагу на те, що слідчий навіть не соромиться адвоката і відео-аудіо фіксації під час неофіційного допиту.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 «Прокуратура займається політичними замовленнями, нехтуючи «менш важливими» справами – розслідуванням розстрілів на Майдані, Іловайського котла, Дебальцевського плацдарму, а також діяльності представників колишньої влади, які розкрадали державу, і нинішніх чиновників, які її далі грабують. Політичні переслідування депутатів і прихильників «Самопомочі», арешти ветеранів батальйону «Донбас» – очевидно займають весь робочий час прокуратури, саме тому не доведена до суду жодна справа про злочини на Майдані і повернення активів сім’ї екс-президента», – констатував він.

Читайте також: