fbpx
Здоров'я

Ганна Герман шокувала новим обличчям. ФОТО

Після розвалу режиму Януковича його радниця, екс-регіоналка Ганна Герман рідко потрапляла в об’єктиви телекамер. Але днями вона з’явилася в ефірі одного з українських телеканалів і знову змусила українців говорити про себе. Щоправда зовсім не політичні погляди Ганни Герман викликали резонанс. Глядачів та користувачів мережі шокував її новий імідж і обличчя, спотворене пластикою.

 Неозброєним оком видно, що Ганна Герман підтягла шкіру на обличчі і зробила корекцію вуст. Але її новий образ став настільки неприродним, штучним, що його негайно почали активно обговорювати в мережі.

 «Герман знищила мою віру в пластичну хірургію. Я думала, що коли матиму гроші і доживу до 50 років, то підтягну собі мішки під очима, які вже обвалюються. Але подивилася на Герман – ні. Краще вже мішки. Навіщо їй зашили очі?», – написала на своїй сторінці в Facebook журналіст Мар’яна П’єцух.

 Журналіст Сергій Руденко в своєму Facebook назвав Ганну Герман «новим обличчям Партії регіонів». А журналіст Тетяна Висоцька зіронізувала, запропонувавши підписникам вгадати, хто зображений на фото зі знаменитих персон: Ірина Білик, Таїсія Повалій, Ганна Герман, Маша Распутіна чи Майкл Джексон.

Ганна Герман шокувала новим обличчям (фото):

Читайте також: