Джеймс Кемерон може взятися за продовження «Термінатора»

   Згідно з повідомленнями західних ЗМІ, режисер Джеймс Кемерон може повернутися до франшизи «Термінатор», якій він сам і подарував початок.

 Повідомляється, що під час конвертації фільму «Термінатор 2: Судний день» в стереоформат Джеймсу Камерону прийшла ідея для нового фільму. Таким чином, режисер може взяти приклад зі свого колеги Джорджа Міллера, який зумів успішно повернути на екрани свого «Божевільного Макса».

 Наскільки відомо, в 2019 році у Джеймса Кемерона з’явиться можливість повернути собі права на франшизу "Термінатор" і, відповідно, взятися за шостий фільм серії. У той же час ЗМІ допускають, що в разі необхідності, режисер може заздалегідь домовитися з компанією Skydance, яка зараз володіє правами на франшизу, щодо постановки нового фільму.

Related Post

 Проте, не варто забувати, що наступні пару років Джеймс Кемерон буде зайнятий роботою над продовженням «Аватара». Передбачається, що він приступить до зйомок нових фільмів вже в найближчі місяці.

 Нагадаємо, що останній «Термінатор» досить погано показав себе в прокаті, внаслідок чого студія Paramount, яка займалася виробництвом стрічки, вирішила відмовитися від розробки продовження.

Leave a Comment