fbpx
Шоу-бізнес

«МастерШеф. Діти». Визначилися перші учасники кулінарного шоу

На телеканалі «СТБ» стартував перший в історії сезон кулінарного шоу «МастерШеф. Діти». Якщо до цього в кулінарних здібностях змагалися дорослі, то тепер відомим членам журі Тетяні Литвиновій, Миколі Тищенку і Ектору Хіменесу-Браво належить визначити кращу дитину-кулінара.

 У першій частині кастингу взяли участь діти від 8 до 12 років. Молоді кулінари вразили професіоналів своїми стравами. Так, трійці журі подавали серця і печінку по-азійському з рисом, крамбл, приготований за рецептом Гордона Рамзі, різотто з морепродуктів по-міланськи, паштет з журавлинним соусом, шніцель по-карагеоргієвськи з сиром і хамоном всередині, фаршировану курячу грудку під медово часниковим соусом на овочевій подушці з ананасом і салатом по-французьки, картопляні палички з сиром і петрушкою під грибним соусом і багато чого іншого.

 На "МастерШеф. Діти" пройдуть лише 20 кращих кулінарів. За підсумками першого випуску пощастило Данилу Ківі, Анастасії Вороній, Олександру Козирю, Катерині Дашевській, Владиславі Христенко, Ісааку Величку, Вікторії Сулимі, Олександру Діяманштейну і Володимиру Морозюку.

Читайте також: