fbpx
Політика

Кандидати в міністри повинні мати незаплямовану репутацію, – Валерій Пацкан

 Народний депутат України від фракції «БПП» Валерій Пацкан вважає, що кандидати в міністри повинні мати незаплямовану репутацію і довіру з боку громадянського співтовариства.

 «Для того щоб відбулося перезавантаження уряду, потрібно пропонувати кандидатури нових міністрів. Таких людей, які мають незаплямовану репутацію, і яким буде довіряти і суспільство, і наші колеги по коаліції», – підкреслив він.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Валерій Пацкан закликав колег по коаліції подати свої кандидатури в міністри. За його словами, якщо зараз вдасться вибрати кращих з тих, що будуть делеговані від коаліції, тоді це відкриє можливість врегулювати ситуацію в країні.

 «Давайте не будемо шантажувати один одного перевиборами або виходом з коаліції, а думати про долю держави», – додав нардеп.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Читайте: Фракція «БПП» не приймала рішень щодо висунення кандидатів у міністри, – Юрій Луценко

Читайте також: