fbpx
Шоу-бізнес

Лауреати загальнонаціональної премії «Людина року-2015» в номінації «Житловий комплекс року»

  Загальнонаціональна премія «Людина року-2015» визначила лауреатів у номінації «Житловий комплекс року».

 Житловий комплекс «L-квартаЛ», забудовник – ТОВ «Діамант-Центр».

 Житловий комплекс «L-КвартаЛ» – житло європейського рівня з розвиненою інфраструктурою, вдалим розташуванням – недалеко від центру, при цьому, далеко від галасливих магістралей і відмінною транспортною розв’язкою. Сквери, школи, дитячі садки, лікарні, магазини і ресторани; все це зручно розташоване поблизу і безпосередньо на його території.

  Дитячі майданчики, спортивні споруди, підземні паркінги і гостьові автостоянки дозволять максимально убезпечити і зробити життя комфортним. Зони відпочинку та розваг не тільки на території, але і на даху, що поки не дуже характерно для наших умов. Територія ЖК закрита, відособлена, добре охороняється і оснащена відеокамерами.

  Забудовник підійшов до створення «L-КвартаЛу» дійсно по-європейськи, від розробки проекту до останнього штриха в обробці дотримані всі міжнародні норми і стандарти. Будинки оснащені власними котельнями, установками очищення води. Енергоефективні та економічні технології, що використовувались при створенні «L-КвартаЛу» мінімізують витрати і покликані охороняти здоров’я мешканців. Покупці «L-КвартаЛу» – успішні, прогресивні й енергійні, охочі рухатися вперед, назустріч комфорту і новій якості життя.

Житловий комплекс «Кришталеві джерела», забудовник ТОВ «Гідроінж-БУД», генеральний підрядник ТОВ «КСМ-ГРУП».

 Житловий комплекс «Кришталеві джерела» – новий ексклюзивний мікрорайон, що будується в Феофанії (Голосіївський район). Прагнення створити офісно-житловий комплекс європейського рівня в екологічно чистій і найзеленішій частині Києва стало основною концепцією забудови. Дивовижні пейзажі парку «Феофанія», лісове повітря, тиша і повна міська інфраструктура – все це «Кришталеві джерела»!

 «Кришталеві джерела» – масштабний житлово-офісний комплекс. Загальна площа житла близько 200 тис. м2 на площі в 32 га. У сучасному ритмі життя для міської людини стають розкішшю такі речі, як тиша і чисте повітря. Компанії вдалося органічно вписати в мальовниче природне середовище Феофанії три житлові клубні квартали, віддавши пріоритет середньо- і малоповерховій забудові, бізнес – центр «ФЕОФАНІЯ-city» і котеджний квартал «Феофанія-cottage». Тут Ви знайдете сучасне якісне житло на будь-який смак – від комфортних однокімнатних квартир до ексклюзивних дворівневих квартир з панорамними краєвидами.

 Клубна забудова в ЖК «Кришталеві джерела» дає можливість кожному мати свій особистий життєвий простір і забезпечує підвищений комфорт проживання. Територія житлового комплексу знаходиться під цілодобовою охороною.

 Житловий комплекс «Чайка», забудовник – девелоперська компанія «ОМОКС».

 Житловий комплекс «Чайка» – це унікальний проект з розвиненою інфраструктурою, найбільший кондомініум в Європі з зеленою територією і цілющим повітрям курортної зони, в якому гармонійно поєднуються класичні традиції та сучасні принципи комфортного життя.

 Житловий комплекс «Чайка» розташований на території 47 га. За 10 років в комплексі збудовано та введено в експлуатацію більше 500 000 м2 нерухомості – 28 цегляних багатоквартирних будинків, висотою від 6 до 15 поверхів з квартирами, пентхаусами і лофтами, площею від 32 до 740 м2, де вже живе близько 10 000 мешканців.

 Територія житлового комплексу знаходиться під цілодобовою охороною, комплекс обслуговують 3 власних ЖЕКи. З інфраструктурних об’єктів на сьогодні введені в експлуатацію – державна загальноосвітня школа I ступеня, Центр естетичного виховання «Чайка», приватна школа I-III ступеня «Михайло», 2 дитячих садки, ресторан, дитяче кафе, медичний центр, стоматологічні центри, аптеки, магазини, критий тенісний корт, поле для міні-футболу, 3 салони краси, 3 відділення банків, 2 фітнес-центри, фотостудія, салон подорожей, студія декору, центри гармонійного розвитку для дітей і дорослих, багаторівневий критий паркінг, відкриті автостоянки і парковки.

Читайте також: