fbpx
Політика

Чинний парламент навряд чи пропрацює всі чотири роки своєї каденції, – Юрій Луценко

Як зізнався лідер фракції «БПП» Юрій Луценко, він сумнівається в тому, що чинний парламент пропрацює всі чотири роки своєї каденції. Тим не менш, за його словами, якщо зараз проводити перевибори до Верховної Ради, то вони навряд чи принесуть позитивний результат. До того ж, як він вважає, в парламент зараз напевно потраплять ті ж самі політичні сили, які там працюють.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Долю прем’єра і уряду, так – в дещо зміненій пропорції представництва, все одно будуть визначати «БПП», «Народний фронт», «Батьківщина», «Самопоміч», радикали та інші. Тобто після втрачених півроку і мільярда гривень державних коштів знову ті ж повернуться до питання, з якого починали», – підкреслив Юрій Луценко.

 На його переконання, людям абсолютно все одно, з якої партії ті члени коаліції, які взялися виводити країну з кризи і проводити її через реформи. «Ми повинні пройти через цей складний період. Так, людям хочеться вилити на виборах весь свій негатив на політиків, але сьогодні це не вирішить проблему», – констатував він.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Читайте: Фракція БПП висловила підтримку Арсенію Яценюку

Читайте також: