fbpx
Шоу-бізнес

Валерія та Пригожин опинилися в центрі скандалу через фото з Ходорковським

Відомий російський журналіст Олексій Венедиктов опублікував в соцмережі фотографію, на якій він зображений разом із співачкою Валерією, її чоловіком Йосипом Пригожиним і Михайлом Ходорковським, який перебуває у міжнародному розшуку. Після публікації цього знімка в мережі розгорівся справжній скандал. Мовляв, чому знаменитості, знаючи про місце знаходження Михайла Ходорковського і спілкуючись з ним, не повідомили про це у відповідні органи.

Йосип Пригожин, коментуючи ситуацію, що склалася, заявив, що не знав про «статус» Михайла Ходоровского, і взагалі від політики разом з дружиною намагається триматися подалі.

«Я скажу вам чесно, ми не знали, що він знаходиться у федеральному розшуку. Так, про політику ми не говорили. Ми й не думали, що зустрінемо його. Зайшли в ресторан, обідали, вже збиралися йти і побачили два знайомі обличчя. Ми цивілізовані люди, не могли не підійти, привітатися, потиснути руки. Він – наш співвітчизник, в натовпі чужих – наше рідне обличчя. Крім того, Михайло завжди прекрасно відгукувався про Валерію, він цінує її талант, голос, а це приємно кожній жінці!», – пояснив Йосип Пригожин.

Також він заявив, що якщо його або Валерію викличуть на допит, нічого нового правоохоронці не почують.

«Знаєте, в нашому житті, як у серіалі є кадри, ця зустріч була одним з них. Якщо нас викличуть на допит, мені додати нічого, ми не знали про розшук», – сказав Йосип Пригожин.

Читайте також: