fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Польщі затримали 58 українців за підозрою в нелегальному виробництві тютюнових виробів

Правоохоронні органи Польщі затримали 58 українців, які підозрюються в нелегальному виробництві тютюнових виробів. Відповідна інформація була оприлюднена прес-службою Центрального бюро розслідувань поліції Польщі.

 Як повідомляється, затримання відбулося неподалік від Варшави, де, за інформацією правоохоронців, українські громадяни організували підпільну тютюнову фабрику.

 За словами прес-секретаря бюро, безпосередніми організаторами бізнесу були троє українців. Для виготовлення своєї продукції вони використовували конвеєр, який позмінно обслуговувався 10 людьми. Крім того, ще кілька десятків співробітників відповідали за упаковку товару.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Повідомляється, що в ході спецоперації правоохоронці конфіскували більше 5 000 000 сигарет, 3,5 тонни тютюну, а також кілька десятків пристосувань для упаковки. Загальна вартість конфіскованої продукції оцінюється в 1,3 мільйона євро.

 Примітно, що це не перший випадок, коли українських громадян затримують в Польщі через нелегальне виробництво тютюнових виробів.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Спецоперація із затримання українців (відео):

Читайте також: