fbpx
За кордоном

Китай вводить тимчасовий безвізовий режим для українців

З 30 січня Китай вводить тимчасовий безвізовий режим для громадян 51 країни. Діяти він буде 144 години, повідомляє агентство Синьхуа. Серед щасливчиків, для яких Китай вводить безвізовий режим – Україна, Росія, США, Канада, Франція, Німеччина, Великобританія, Бразилія, Мексика, Японія, Південна Корея та інші.

Безвізовий режим діятиме у всіх відкритих для зарубіжних країн морських, сухопутних і повітряних контрольно-пропускних пунктах Шанхая, а також повітряних контрольно-пропускних пунктах Нанкіна і Ханчжоу.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Отже, громадяни країн, що потрапляють під дію безвізового режиму, зможуть перебувати в Шанхаї і згаданих провінціях протягом 144 годин без необхідності оформляти китайську візу.

Скористатися можливістю зможуть і транзитні пасажири, які здійснюють поїздку в третю країну чи регіон транзитом через контрольно-пропускні пункти Шанхая, Нанкіна і Ханчжоу.

Читайте також:  В Чехії знайшли мертвою 14-річну українку

До слова, за інформацією консульської служби посольства КНР в Україні, вартість китайської візи з одноразовим в’їздом для громадян України становить 1300 гривень.

Читайте також: