fbpx
Політика

Кількість мобілізованих в сьому хвилю мобілізації буде відомо наприкінці березня

Кількість мобілізованих під час сьомої хвилі буде визначено наприкінці березня, передає УНН з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

"Сьома хвиля мобілізації передбачатиме значне зростання якості особового складу Збройних Сил України", – зазначив під час свого виступу в Житомирі начальник Генерального штабу – Головнокомандувач ЗС України генерал армії України Віктор Муженко.

Начальник Генштабу зазначив, що потреба в кількості мобілізованих остаточно буде визначена до кінця березня цього року. Це пов’язано з тим, що зараз йде процес залучення на військову службу за контрактом значної кількості військовослужбовців, мобілізованих протягом попередніх хвиль.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Охочих залишитися на контрактну службу дуже багато, тому очікується, що сьома хвиля буде менш значною за кількістю, ніж попередні. За словами генерала, зростання якості особового складу планується досягти завдяки більш твердому добору мобілізованих, вибираючи для служби в армії, в першу чергу, мотивованих кандидатів і віддаючи перевагу тим, хто вже проходив службу під час попередніх хвиль мобілізації.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

"Від кількості переходити до якості. В Україні вистачає мотивованих чоловіків, охочих поповнити ряди захисників Вітчизни", – зазначив генерал армії України Віктор Муженко.

Читайте також: