fbpx
Освіта

Карантин у школах Києва продовжили до кінця тижня

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко за результатами засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомила, що призупинення навчально-виховного процесу в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах Києва триватиме як мінімум до кінця тижня.

 За її словами, остаточне рішення про відновлення навчання в київських школах буде прийнято в п’ятницю, 29 січня. «Незважаючи на більшу кількість дорослих, які захворіли на ГРВІ та грип, ми вирішили убезпечити учнів і продовжити обмежувальні протиепідемічні заходи в школах до кінця цього тижня», – пояснила вона.

 Ганна Старостенко також зазначила, що навчально-виховний процес фактично триває дистанційно, завдяки чому шкільна програма буде виконана вчасно: «Усім навчальним закладам були дані рекомендації з ефективного використання елементів дистанційного навчання. При цьому кожна школа самостійно визначає, чи є необхідність застосовувати дистанційне навчання і в якому вигляді».

 Читайте: МОЗ: В Україні – епідемія грипу

Читайте також: