fbpx
Шоу-бізнес

Алессандро Сафіна відмовився від концертів в Криму

Італійський виконавець Алессандро Сафіна опинився в епіцентрі скандалу через намір виступити в анексованому Криму. Дізнавшись про це, міністр культури В’ячеслав Кириленко заявив про скасування запланованих п’яти концертів артиста в Україні і пригрозив йому санкціями. Алессандро Сафіна у своєму Facebook поспішив виправдатися за свою поведінку, зваливши всю вину на некомпетентного кримського промоутера.

Дізнавшись про введення українською владою певних обмежень, пов’язаних з відвідуванням артистами анексованого Криму, Алессандро Сафіна визнав за необхідне відмовитися від концертів на півострові. Кримському промоутеру він повідомив про намір «провести ці два концерти після врегулювання конфліктної ситуації, надіючись, що це вирішиться якомога швидше, не стільки для мене особисто і для проведення моїх концертів, а через причини значно важливіші і глибші, пов’язані зі стражданнями в житті стількох людей».

Але, на жаль, промоутер з Криму намагався скомпрометувати артиста і навіть пригрозив йому скандалами і заходами у відповідь.

«Таким чином, внаслідок нераціональної і егоїстичної поведінки цієї людини, яка спробувала мене скомпрометувати, використовуючи дезінформацію і скандал з метою надати цьому факту політичне забарвлення, я вирішив перервати з нею всі стосунки і остаточно скасувати ці два концерти», – резюмував Алессандро Сафіна.

Читайте також: