fbpx
Здоров'я

Київські школи не поновлять свою роботу до 26 січня включно, – Ганна Старостенко

 Замголови КМДА Ганна Старостенко повідомила про те, що питання відновлення або подальшого призупинення навчально-виховного процесу в позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладах Києва розглядатиметься наступного вівторка, 26 січня.

 За її словами, незважаючи на те, що обмежувальні протиепідемічні заходи в навчальних закладах дозволили дещо поліпшити ситуацію з рівнем захворюваності серед дітей, в цілому загальна динаміка захворюваності продовжує зростати, тому профілактичні обмежувальні заходи в школах столиці продовжують до 26 січня включно.

 Водночас Ганна Старостенко запевнила, що шкільна програма буде виконана за рахунок ущільнення навчального матеріалу, введення елементів дистанційного навчання, самостійної роботи учнів під керівництвом вчителів, об’єднання тем, проведення інтегрованих уроків з різних предметів та інших заходів.

 «У той же час ми не припиняємо роботу дитсадків у Києві, оскільки серед дітей дошкільного віку, в порівнянні з іншими віковими групами, спостерігаються нижчі темпи захворюваності», – додала вона.

Читайте також: