fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Конфлікт між лідерами «ДНР» і «ЛНР» набирає обертів, – Зорян Шкіряк

Як повідомив радник глави МВС України Зорян Шкіряк, посилюється особистий конфлікт між ватажками «ДНР» і «ЛНР», Захарченком та Плотницьким. За його словами, незважаючи на те, що на публіку обидва намагаються демонструвати єдність, насправді між ними триває війна.

 Як розповів Зорян Шкіряк, суть конфлікту полягає в спробах перерозподілу сфер як "економічного", так і "політичного" впливу на окупованих територіях.

 «Обидва вислуговуються перед Путіним і змагаються за прихильність Кремля. Втім, їх відверта аморальність, надприродна жадібність і прагнення легкої наживи зашкалюють. Вони продовжують банально розкрадати все на "своїх ділянках"», – написав він у Facebook.

 Також Зорян Шкіряк додав, що ведеться боротьба за транспортні коридори доставки вкраденого в Україні вугілля. Крім того, обидва активно налагодили контрабанду і наркотрафік з Росії і в Росію.

 «Тривають постійні збройні конфлікти між місцевими бандами з сусідніх областей, які часто закінчуються вбивствами. Триває масове дезертирство. В лігві терористів панує зневіра і розпач», – зазначив він.

 При цьому Зорян Шкіряк стверджує, що Володимир Путін вже доручив знайти заміну Плотницькому і Захарченку. За його словами, як тільки будуть знайдені відповідні кандидати, лідери «ДНР» і «ЛНР» або по-тихому відійдуть в сторону, або будуть знищені.

Читайте також: