fbpx
Шоу-бізнес

«Голос країни-5». Глядачі визначили переможця проекту

У неділю, 7 червня, пізно ввечері відбувся фінальний випуск шоу «Голос країни-5», в ефірі якого глядачі шляхом голосування визначили кращого вокаліста України. За перемогу в проекті змагалися чотири учасники – Андрій Лучанко, Євген Толочний, Тетяна Решетняк та Антон Копитін. За крок до фіналу за результатами глядацького голосування проект залишили Євген Толочний з команди Олександра Пономарьова та Андрій Лучанко з команди Святослава Вакарчука.

Основне вокальне змагання відбулося між Антоном Копитіним з команди Тіни Кароль і Тетяною Решетняк з команди Потапа. Глядачі віддали перевагу Антону. Саме він став переможцем проекту «Голос країни-5». Разом зі званням «Голос країни», Антон Копитін підпише контракт з телеканалом «1 + 1», запише свою пісню і зніме кліп.

Крім того, несподіваний подарунок своєму підопічному зробила Тіна Кароль. Під час прямого ефіру вона піднесла вокалісту ключі від квартири в Києві.

30-річний Антон Копитін багатодітний батько з Донецька. Рік тому він змушений був з дружиною і двома дітьми покинути рідне місто. Щоб заробити і вижити на новому місці, Антон брався за будь-яку роботу – за рік він встиг попрацювати і сантехніком, і будівельником, і різноробочим, і співаком в ресторанах. Вже беручи участь у шоу «Голос країни-5», він втретє став батьком.

Виступ Антона Копитіна (відео):

Читайте також: