fbpx
Політика

Геращенко назвав умови проведення третього Майдану

Народний депутат України Антон Геращенко вважає, що якщо третій Майдан і відбудеться, то лише в тому випадку, якщо Верховна Рада і Кабінет міністрів перетворяться на слуг Президента, а Президент, уряд і більшість депутатів перестануть чути народ. Поки що, на його думку, цей момент не настав і не настане, якщо перші особи будуть думати не про рейтинги, а про реформи і те, як побороти корупцію.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Також він прокоментував так званий «Майдан 3.0», який намагалися організувати на вихідних невідомі люди. За словами Геращенка, керівником групи, що встановила намети на Майдані в неділю, 7 червня, виявився якийсь Рустем, який прибув в Україну з США за рік до річниці розстрілу Небесної сотні. При цьому він звернув увагу на те, що в США цей самий Рустем намагався організовувати мітинги разом з фальшивою організацією «Батальйони братство».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Що я знаю точно, – третій Майдан буде організовувати не політемігрант із США Рустем, з купленими днями в «Епіцентрі» однотипними наметами, а ми з Вами, якщо відчуємо, що влада остаточно не чує свій народ», – констатував Геращенко.

Читайте також: