fbpx
Політика

Яценюк працює над зривом місцевих виборів, – Каплін

Як повідомив народний депутат України Сергій Каплін, його колеги з фракції «Народний фронт» на умовах анонімності розповіли йому про те, що зараз готується план зі зриву місцевих виборів. Зокрема, над цим зараз працюють юристи та медіа-експерти.

 Попередній план полягає в наступному: влаштувати «метушню» навколо нового виборчого закону, зірвати його ухвалення, а потім, користуючись наявністю старого закону, не дати голосу на постанову про призначення виборів. У хід також планується пустити аргументи про відсутність коштів, незакінчену адміністративну реформу.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 «Це означає, що країна буде жити далі з мерами-регіоналами, біло-блакитними радами в містах та областях. Ці негідники будуть пити кров простих людей, і чекати повернення Януковича з Путіним», – підкреслив Каплін.

 Також нардеп звернув увагу на те, що сьогодні рейтинг «Народного фронту» – 3% і продовжує падати. Тому похід на вибори і програш означатимуть особисте банкрутство прем’єра, подальший розвал фракції і в’язницю за корупцію в уряді.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 «Попереджаю, що не дам зірвати вибори. Вони будуть, і буде інша Україна, Україна простих людей, а не прихвоснів втікачів злодіїв-сепаратистів», – заявив Каплін.

Читайте також: