fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Генштаб ЗСУ: «Стан здоров’я російських спецназівців вимагає медичного втручання»

Стан здоров’я затриманих російських спецназівців вимагає негайного медичного втручання. Журналісти зможуть поспілкуватися з ними, коли стан здоров’я затриманих буде стабілізований. Про це в коментарі УНН повідомив речник Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов.

"Російські військовослужбовці зараз знаходяться у військовому госпіталі Києва Їм надають необхідну медичну допомогу З ними працюють наші медики Як тільки стан здоров’я російських військових буде стабілізований, уповноважена особа надасть дозвіл поспілкуватися з ними, і така можливість буде надана журналістам …", – повідомив В .Селезньов.

Як повідомляв УНН, 16 травня поблизу міста Щастя Луганської області бійці батальйону "Айдар" затримали двох військовослужбовців збройних сил Росії.

Нагадаємо, що за словами голови СБУ В. Наливайченка, поки з російськими військовими працюють слідчі. Він додав, що російські військові не підлягають обміну військовополоненими, адже вони будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за терористичну діяльність на території України.

Джерело: УНН

Читайте також: