fbpx
Політика

Порошенко: «Військовий конфлікт в Україні ближче, ніж Європі здавалося раніше»

Український військовий конфлікт є ближчим, ніж Європі здавалося раніше. Про це президент України Петро Порошенко сказав під час виступу в Гданську, присвяченому політичній дискусії про 70  річниці перемоги у Другій світовій війні, передає УНН.

Говорячи про досвід Другої світової війни, Петро Порошенко підкреслив, що євроінтеграція триває, а кордони ЄС мають розширитися до кордонів країн, які сповідують європейські цінності.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

"Європейський Союз піднявся на руїнах Другої світової війни і став єдиними ліками того, щоб цей жах не повторився знову. Але євроінтеграція ще продоватиметься доти, доки кордони ЄС будуть збігатися з кордонами європейських цінностей, боротьба буде продовжуватися. А безпека на континенті буде хиткою доти, доки ЄС та його країни не будуть повністю віддані європейському майбутньому, в іншому ж випадку завжди буде конфлікт між політикою, цінностями і матеріальними інтересами ", – сказав П.Порошенко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Джерело: УНН

Читайте також: