fbpx
Політика

Мобілізація 2015. Петро Порошенко продовжив черговий призов в армію до червня

  Президент України Петро Порошенко продовжив призов на строкову військову службу навесні 2015 до червня. Про це йдеться в указі глави держави №255 / 2015 від 7 травня, передає УНН.

 Так, президент вніс зміни до указу від 17 лютого 2015 №88 "Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році", якими продовжив до червня термін проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу, який повинен був проходити з квітня по травень.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Також П. Порошенко вніс зміни щодо призову на строкову військову службу придатних за станом здоров’я до військової служби в мирний час громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, який повинен був проходити у квітні – травні 2015 року, також продовживши його до червня.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Джерело: УНН

Читайте також: