Ляшко пропонує денонсувати низку угод з Росією

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко закликає Верховну Раду денонсувати низку угод про співпрацю України з Росією. Про це йдеться в проектах відповідних постанов, зареєстрованих у парламенті.

Так, Олег Ляшко просить денонсувати Угоду між Кабінетом міністрів України і урядом Російської Федерації про взаємну охорону секретної інформації (законопроект №0016), Угоду між урядом України та урядом Російської Федерації про організацію військових міждержавних перевезень та розрахунки за них (проект закону №0017), Угоду між Україною і Російською Федерацією про співробітництво в галузі військової розвідки (законопроект №0018) та Угоду між урядом України та урядом Російської Федерації про співробітництво у військовій галузі (проект закону №0019).

Related Post

Депутат вважає неприйнятним дію цих угод під час військової агресії з боку Росії. У той же час прийняття законопроектів, на його думку, сприятиме захисту національних інтересів України, збереженню незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, які опинилися під загрозою в результаті збройної агресії Російської Федерації проти України, яка здійснюється за найактивнішої участі військових формувань Збройних сил Російської Федерації і російських спецслужб.

Leave a Comment