«9 травня в парку Вічної Слави та на Співочому полі пройдуть заходи до 70-ї річниці закінчення Другої світової війни», – КМДА

У найближчу суботу, 9 травня, в Києві пройде низка заходів, приурочених до 70-ї річниці перемоги над нацизмом у Європі, до Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги та 70-ї річниці закінчення Другої світової війни. Відзначимо, що 9 травня урочисті заходи пройдуть в парку Вічної слави і на Співочому полі. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«О 11:00 в парку Вічної Слави розпочнеться Ритуал Пам’яті з покладанням квітів до могили Невідомого солдата. Участь у заході візьме керівництво держави, міста Києва, ветерани війни та голови громадських організацій ветеранів міста Києва. О 12:00 на Співочому полі пройде тематичний концерт "Ту славну весну не забути повік", участь в якому візьмуть муніципальні та національні художні колективи», – сказано в повідомленні.

Related Post

Після цього розпочнеться концертна програма «Пісні Перемоги», в рамках якої виступлять народні танцювальні та музичні ансамблі, а також хорові колективи. Крім того, на Співочому полі виступлять народні артисти України та переможці різних вокальних конкурсів.

«Урочистий захід завершиться виступами академічного театру українського фольклору "Берегиня" та столичного муніципального духового оркестру», – підкреслили в КМДА.

Leave a Comment