fbpx
Політика

Яценюк просить Верховну Раду невідкладно ухвалити закон «Про національну поліцію»

Глава уряду України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк звернувся до Верховної Ради з проханням вже на наступному пленарному тижні невідкладно ухвалити закон «Про національну поліцію». Про це Арсеній Яценюк сказав під час візиту до Навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Нагвардіі України, передає прес-служба партії.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Крім того, Арсеній Яценюк акцентував увагу на необхідності прийняття нового адміністративного законодавства, яке допоможе «захистити як поліцейського, так і звичайного громадянина».

«На сьогоднішній день ключовою є правоохоронна реформа. Ми хочемо створити нову якісну українську поліцію, в якій будуть працювати молоді люди, які мають гідну заробітну плату (до 10 тисяч гривень), відповідний соціальний пакет, а також знання і повагу до громадянина і держави», – заявив Арсеній Яценюк.

Читайте також: