fbpx
Політика

Порошенко: “Стояв, стою і буду стояти на сторожі національних інтересів”

За словами Петра Порошенка, найближчим часом монополії в електроенергетиці, так само, як і інші монополії, повністю зникнуть. Таку заяву глава держави зробив під час засідання РНБО в середу, 6 травня.

«Політика деолігархізації та демонополізації повністю відповідає національній безпеці, і я впевнений в тому, що від цього курсу ніхто не відмовиться. Збити з курсу не вийде і у так званих шахтарських батальйонів, дві третини з яких становили «тітушки», ні у так званих приватних армій, ні у інформаційних диверсій, які сьогодні намагаються запускати проти мене і проти України. Стояв, стою і буду стояти на сторожі національних інтересів. Невдоволення «потерпілих» я розумію, але не раджу чинити опір. Державі слід віддати державне, а бізнес робити за рахунок власних приватних ресурсів, і не включати ні кредитні борги, ні витрати на приватні армії, ні витрати інші, які не мають відношення до собівартості, у вартість тонни нафти, кубометра газу, вартість кіловат-години», – заявив глава держави.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Читайте також: