Як можна більше депутатів повинні відвідати передову, – Семенченко

Як заявляє народний депутат України Семен Семенченко, системний саботаж, злочинна недбалість, головотяпство і масове насичення силових структур України агентами ФСБ і СВР досягли і перевищили позначку загрози національній безпеці України. Семенченко переконаний, що якомога більше депутатів повинні відвідати передову, щоб подивитися, хто конкретно і з яким озброєнням тримає передовий фронт, а також на ситуацію з резервами.

 «А потім поставити президенту, керівництву Генштабу та Міноборони питання. Багато питань. Задати і добитися на них відповіді. І найменший і останній з них: якого чорта елітні частини знаходяться не на передовій, замість легкоозброєних добровольчих підрозділів, а в Дніпропетровській області роззброюють добровольців? Хтось намагається створити собі преторіанську гвардію? Дніпропетровська область не є зоною проведення АТО, а армія служить народу України, а не окремій його переляканій частині», – додав він.

Related Post

 При цьому Семенченко звернув увагу на те, що за тиждень перетягав на передову половину фракції «Самопоміч». За його словами, це корисні для них поїздки.

 «Зіткнення з реальним життям, замість лубочних телевізійних картинок, дає потужний заряд злості, обурення, приплив енергії і мотивацію до роботи», – вважає він.

Leave a Comment