fbpx
Політика

Яценюк: Українцям важко виживати

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк констатує, що сьогодні українцям реально доводиться не жити, а виживати. Але він вірить, що пройде небагато часу, і вони заживуть по-європейськи. Про це глава уряду заявив у ході міжнародної донорської конференції в Києві.

«Дуже важко зараз жити і виживати українцям. Рівень життя в Україні значно знизився. І завдання нашого уряду і нашої влади – покращити життя звичайних українців», – сказав Арсеній Яценюк.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Також прем’єр закликав міжнародних донорів активніше підтримувати Україну. Це, за його словами, допоможе «виграти війну проти російської агресії, диктатури і бідності».

«Кращий шлях, яким ми можемо виграти цю війну проти російської агресії, це зробити так, щоб Україна досягла успіху, щоб вона стала прикладом для всіх серед пострадянських країн, які зрозуміють, якщо проводити реформи, якщо продовжувати йти вперед – життя покращиться … Ми разом покажемо вільну мирну країну і віру в спільне майбутнє разом з Європейським Союзом», – додав глава Кабміну.

Читайте також: