fbpx
Політика

Депутат звинуватив судову систему в покриванні Гройсмана

Як повідомив народний депутат Віталій Купрій, Окружний адміністративний суд Києва переніс на 4 червня засідання, на якому мав розглядатися його позов щодо протиправної діяльності Володимира Гройсмана щодо законопроекту №1056 «Про гарантії соціального захисту добровольців».

 Віталій Купрій нагадав, що ще в перший день засідання нового парламенту разом з лідером Правого сектора Дмитром Ярошем і рядом інших депутатів подав законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо гарантій соціального захисту осіб, які добровільно захищають незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України». Однак, за його словами, в порушення закону, законопроект досі не винесено на розгляд Верховної Ради.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Як стверджує Віталій Купрій, він неодноразово вказував Володимиру Гройсману на порушення регламенту при проходженні законопроектів до парламенту, але той ніяк на це не відреагував.

 «Тому мені не залишалося нічого іншого, як звернутися до суду і вже там захищати інтереси наших хлопців, які воювали і продовжують воювати в АТО. 2 квітня Окружний адміністративний суд Києва виніс рішення про відкриття провадження в адміністративній справі за моїм позовом проти Гройсмана і призначив судове засідання на 23 квітня, але переніс його на 4 червня», – додав депутат.

Читайте також: