fbpx
Політика

«Функція, яку відвели України в цій війні – виснажити Росію», – Балога

Як зазначає народний депутат Віктор Балога, щоб зрозуміти реальний стан України на міжнародній арені, досить подивитися на те, хто і як готовий надавати їй летальну зброю. Зокрема, він звернув увагу на те, що прибалтійці допомагають Україні, незважаючи на те, що є не найбільш оснащеними в регіоні, і незважаючи на будь-які загрози.

 «Роблять це, тому що вірять, що українська демократія повинна бути з кулаками», – підкреслив Балога.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 При цьому з Ізраїлем, за його словами, ситуація зворотна. Маючи одну з найкращих армій у світі, Ізраїль готовий допомагати лише тоді, коли Росія продасть Ірану ракети С-300.

 «Тобто, не для того, щоб нас врятувати, а щоб насолити Москві», – додав депутат.

 Таким чином, як вважає Віктор Балога, якщо серйозна допомога звідкись і прийде, то не по тій причині, що Україна важлива для світу, а тому, що Росія може стати ще гіршою. За його словами, функція, яку відвели України в цій війні – виснажити Росію.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Напевно, це важлива місія для світової історії, але особисто мені хотілося б, щоб нам допомагали стати сильною, сучасною державою, а не рогатиною, якою дражнять ведмедя», – констатував Балога.

Читайте також: