fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Над розслідуванням вбивств Бузини і Калашникова працюють кращі фахівці, – Аваков

Глава МВС України Арсен Аваков запевнив, що над розслідуванням вбивства журналіста Олега Бузини працюють кращі фахівці карного розшуку. За словами Авакова, МВС обов’язково відкрито представить результати цього розслідування.

 «Те ж стосується і розслідування у справі про вбивство Олега Калашникова», – додав він.

 Щодо тих, хто боїться за своє життя або скаржиться на погрози, то з ними, як заявив Аваков, МВС також працює. Зокрема він звернув увагу на те, що Гордієнку, який звинувачує уряд у корупції, було запропоновано з’явитися в МВС для забезпечення охорони.

Читайте також:  СБУ затримала ділків, які пропонували полковнику Служби безпеки 1 млн доларів хабаря

 Також міністр додав, що МВС прийме заходи і щодо Олени Бондаренко, яка скаржиться на погрози в Facebook, після того як вона представить факти відповідної переписки з погрозами.

 «Не на картинці, а в реальному носії – в рамках розслідування за її заявою будуть здійснені всі необхідні заходи щодо забезпечення її прав і свобод. А щодо тих, хто погрожував – вжито заходів реагування. О. Бондаренко чекають у міському главку міліції», – підкреслив Аваков.

Читайте також:  СБУ затримала ділків, які пропонували полковнику Служби безпеки 1 млн доларів хабаря

 Всім, хто боїться за своє життя і є носієм небезпечної для когось інформації, Аваков запропонував звернутися до МВС або прокуратури, щоб дати свідчення і отримати охорону.

Читайте також: