fbpx
Політика

Сергій Лещенко прокоментував призначення керівника АБ

Сергій Лещенко на своїй сторінці в Фейсбук прокоментував призначення керівника Антикорупційного бюро. За словами політика, створення такого органу – це одна з вимог «західних донорів України».

«Я радий, що доклав руку до блокування ініціативи "Народного фронту", який хотів пропускати керівника Антикорупційного бюро через парламент. Можна уявити, які "хотілки" зі старту викотили б йому фракції. А щорічне оцінювання його ефективності буде здійснювати зовнішній аудит», – пише політик.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Прізвище нового керівника Артема Ситника невідомо більшості з нас. Це добре чи погано? Кілька тижнів тому я розмовляв з колишнім керівником Антикорупційного бюро Латвії Алексейсом Лоскутовсом. Він також був маловідомий в державі, а це означало, що він не був замішаний у політичних розкладах – і ця маловідомість дала йому незалежність на посаді. Бажаю новому керівникові Антикорупційного бюро зруйнувати наш традиційний скепсис», – додав він.

Читайте також: