fbpx
Шоу-бізнес

Ірина Білик у свій ювілей розповіла про містику і Кузьму Скрябіна

6 квітня українська виконавиця Ірина Білик святкує своє 45-річчя. У цей день співачка вирішила порадувати шанувальників новим кліпом на пісню «Кричи» з альбому «Світанок». На його створення Ірину Білик надихнув покійний Кузьма Скрябін. Спочатку, зізналася співачка, сценарій кліпу на пісню «Кричи» був зовсім інший, але вищі сили втрутилися в роботу над відео і внесли свої корективи.

«Після смерті Кузьма Скрябін дав мені знак. Я збиралася знімати кліп, і за сценарієм моє обличчя повинно було з’явитися в кадрі як потріскана в пустелі земля, крізь яку проростають квіти. Такий, знаєте, символ, що після смерті починається нове життя. Вже був готовий складний грим, але плани помінялися, коли вранці я дізналася про смерть Кузьми», – зізналася Ірина Білик.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Співачка згадала, що в останньому кліпі «Скрябіна» на пісню «Дельфіни» музиканти падають у бруд. Також в кадрі видно довгий білий коридор і все в чорному. Можливо, це якось вплинуло на долю артиста.

«Кузьма у всіх своїх кліпах енергійний, радісний, позитивний, а тут він ніби зв’язаний по руках і ногах – в його рухах немає життя. Я подумала – може, це відео стало пророчим і частково причиною того, що трапилася з Андрійком. У мене, адже, теж були віщі кліпи», – міркує Ірина Білик.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

У новому кліпі співачка постане у незвичному амплуа: на її обличчі за допомогою відеопроектора буде з’являтися інсталяція різних квітів – троянд, хризантем, кульбаб.

Читайте також: