fbpx
Політика

Зорян Шкіряк перерахував перші кадрові зміни в ДСНС

Зорян Шкіряк розповів в Фейсбуці про перші кадрові зміни в територіальних підрозділах ДСНС.

«Сьогодні, 3 квітня, звільнені з посад керівники Головних управлінь ДСНС в Києві та Київській області, управління в Чернігівській області. Крім цього, позбувся посади заступник начальника Головного управління з державного нагляду і контролю в Одеській області. На посаду заступника начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України в Одеській області призначений полковник служби цивільного захисту Орест Фок. За моїм наказом на нього покладена функція виконуючого обов’язки начальника Головного управління ДСНС в Одеській області. Сьогодні він був представлений особовому складу. Кадрові зміни в керівництві територіальних управлінь та структурних підрозділів ДСНС продовжаться», – коментує ситуацію Зорян Шкіряк, який займає посаду голови відомства.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За його словами, такі зміни – це не полювання "на відьом". Шкіряк запевняє, що потрібно враховувати принципово нові підходи до управління ДСНС.

«Я дякую всім працівникам та особовому складу за розуміння і підтримку, я це відчуваю. У нашій Службі є багато молодих, патріотичних, професійних і перспективних офіцерів і працівників, які готові брати на себе відповідальність за майбутній розвиток ДСНС», – підсумував він.

Читайте також: