fbpx
Політика

Волинські волонтери відмовилися допомагати переселенцям

Волонтери групи «Волинь SOS» з 1 квітня припиняють матеріальну допомогу переселенцям із зони антитерористичної операції. Про це йдеться в офіційній заяві групи в Facebook. Так, з сьогоднішнього дня волонтери не збиратимуть і передаватимуть вимушеним переселенцям продукти, одяг, взуття та інші речі. Таке рішення обумовлене економічною ситуацією і відсутністю матеріальних і фінансових ресурсів у волонтерській роботі.

«Ми, волонтери, вважаємо, що у переселенців було достатньо часу, щоб освоїтися на території Волинської області і самим організуватися і налагодити допомогу землякам. Зокрема, досить успішно і ефективно запрацювала ГО «Переселенці Криму і Донбасу», яку ми підтримуємо і готові ділитися досвідом, напрацьованими контактами і ресурсами, які були зібрані за весь цей час», – йдеться в заяві «Волинь SOS».

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Також волонтери повідомили, що відтепер усю свою увагу і допомогу вони зосередять на потребах українських бійців і їхніх сім’ях, а також на мирних потребах тилу.

Волинські волонтери сподіваються на розуміння і підтримку з боку переселенців: «Віримо, що за всі ці довгі місяці ми таки зробили достатньо, щоб поважати і підтримати наше рішення, а не шукати негативу і не займатися взаємообвинуваченнями».

Читайте також: