fbpx
Політика

«Люди повинні “підіграти” новій владі», – Аваков

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вважає, що народ повинен дати шанс новій поліції, яка з’явиться в результаті проведених реформ. Про це Арсен Аваков розповів в ході Національного експертного форуму «Україна. Стрес-тест», передає прес-служба МВС.

«Вікно можливостей для проведення реформ в Україні досить невелике. В рамках даного вікна в українських громадян або вистачить терпіння, або не вистачить. Однак для цього є спеціальний рецепт, – влада повинна говорити людям всю правду, не думаючи про те, що існують різні речі, які народ не зрозуміє», – заявив Арсен Аваков.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

На думку міністра, в процесі реформування МВС України можна все зробити правильним чином, прислухавшись до порад іноземних експертів. У такому випадку вийде створити ідеальні закони і схеми для МВС України. Втім, від нових реформ не буде ніякого сенсу в тому випадку, якщо українці не будуть довіряти новій поліції.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Всі сторони повинні почати виконувати свою роботу. Влада в Україні має змінюватися, а люди повинні усвідомлювати, що влада в нашій країні змінюється, і їй потрібно "підіграти"», – додав Арсен Аваков.

Читайте також: