fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Селище Широкино в руках бандформувань «ДНР», – ОБСЄ

Селище Широкино під Маріуполем знаходиться під повним контролем бандформування "ДНР". Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомив речник місії ОБСЄ в Україні Майкл Боцюрків.

"Ми пишемо у своєму звіті, що селище Широкино повністю під контролем "ДНР". Якби це було не так, то вони б не супроводжували нас в селище. У самому населеному пункті є тільки військові "ДНР". Українські військові також поблизу Широкино, але їх немає в самому населеному пункті. Також слід зазначити, що лінія розмежування проходить саме на кордоні з селищем", – повідомив М.Боцюрків.

За його словами, представники "ДНР" кілька разів не пустили представників міжнародної місії в Широкино без пояснення причини.

"Я можу сказати, що в п’ятницю і суботу ми мали проблеми в Широкино, коли "ДНР" не допускали нас. Вони говорили нам, що не допустять нас. Ми були дуже розчаровані. Вони не пояснювали нам причини", – повідомив М.Боцюрків.

Як повідомляв УНН, терористи "Донецької народної республіки" не пропускали представників місії ОБСЄ в селище Широкино 26 і 27 березня. Міністерство оборони самопроголошеної "Донецької народної республіки" пояснило факт недопуску місії ОБСЄ в населений пункт Широкино міркуваннями безпеки.

Джерело: УНН

Читайте також: