fbpx
Політика

Депутати пропонують відкрити доступ до власності чиновників

Народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Дмитро Добродомов виступив співавтором законопроекту №2423 «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення прозорості в сфері відносин власності з метою запобігання корупції».

 За його словами, даним законопроектом пропонується надати вільний доступ до державного земельного кадастру та Єдиного державного реєстру транспортних засобів. Як вважає депутат, відкриття доступу до цієї інформації стане кроком на шляху до реалізації принципу відкритого та демократичного суспільства.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Новий рівень прозорості повинен забезпечити реальний прогрес у боротьбі з корупцією. Але щоб уникнути розкриття персональної інформації про місце проживання та з метою попередження протиправних посягань на власність, пропонується розкривати відомості лише про назву області, міста, району, на території яких розташований об’єкт нерухомого майна», – додав Дмитро Добродомов.

Читайте також: