fbpx
Політика

Наближені до АПУ соціологічні служби маніпулюють свідомістю громадян, – Мосійчук

Народний депутат України Ігор Мосійчук звернув увагу на те, що останнім часом близькими до Адміністрації президента соціологічними службами поширюються результати опитувань, згідно з якими, перше місце на виборах президента чи парламенту, якби вони відбулися сьогодні, зайняли діючий президент і його команда. Друге ж місце, як він зазначив, за опитуваннями відходить «Опозиційному блоку».

 «Ознайомившись з частиною закритих опитувань, які проводили облдержадміністрації західних, центральних та південних областей України, з повною відповідальністю можу стверджувати, що соціологічними службами Центру ім. Разумкова, та іншими, на замовлення Адміністрації президента відбувається повна маніпуляція свідомістю громадян», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За його словами, за фактом, зараз відбувається те ж саме, що й напередодні президентських і парламентських виборів, коли спостерігалася маніпуляція соціологічними даними.

 Як вважає Ігор Мосійчук, діючий президент і його команда, усвідомлюючи, що їм не вдасться заручитися підтримкою, знову починають грати з рейтингами, оскільки вважають, що це демонструє довіру суспільства до президента і може виправдати можливий союз з «Опозиційним блоком».

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «Підтвердженням цьому є чутки, що поширюються з Адміністрації президента, щодо можливого перенесення місцевих виборів на півроку, а то й на два», – повідомив нардеп.

Читайте також: