fbpx
Політика

Україні потрібен військовий телеканал, – Бригинець

Як повідомив радник міністра інформаційної політики України Олександр Бригинець, деякі люди, які довгий час були позбавлені трансляції українських телеканалів, після відновлення українського мовлення виявилися незадоволені тим, що показують деякі канали. За його словами, людям не подобається те, що у них війна, а на телеканалах так би мовити «веселуха».

 Таким чином, як зазначає Олександр Бригинець, у сепаратистів є певна перевага, оскільки їхні телеканали ведуть мовлення виключно про війну, хоча і надають вони неправдиву інформацію.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Як вважає Олександр Бригинець, для врегулювання цього питання слід якомога швидше створити військовий канал. При цьому він додав, що відповідна ініціатива вже обговорюється на державному рівні.

 «Цей канал є дуже важливим, як для всієї України, яка знаходиться у стані війни, так і для кожної окремої людини, яка хоче знати ситуацію, пов’язану з бойовими діями кожну годину, кожну хвилину. Більше того, якщо ми не дамо першими правду, то ворог дасть першу свою брехню, і вона відкладеться у людей в головах», – підкреслив він.

Читайте також: