Необхідно забезпечити оборону Артемівська, – Ігор Мосійчук

Як зазначив народний депутат України від Радикальної партії Ігор Мосійчук, Артемівськ є сьогодні одним з ключових міст, розташованих практично на лінії фронту. За його словами, це місто має стратегічне значення, і не тільки тому, що там розташоване підприємство «Артемсіль», що забезпечує сіллю всю Україну і навіть сусідні країни, але й тому, що там розташований один з найбільших складів стрілецької зброї в Європі.

 «Про це відомо всьому світу. Якщо терористи захоплять склади, то зможуть озброїти цілу армію», – додав він.

 Разом з тим, як стверджує Ігор Мосійчук, на даний момент для оборони міста нічого не робиться.

Related Post

 «Не викопано ні метра протитанкового рову, що не залито жодного кубічного метра бетону. Укріпрайон навколо Артемівська не створюється і місцеві жителі переконані, що місто готують до здачі терористам. Ніякої взаємодії між військовим командуванням сектора АТО та головою Донецької обладміністрації немає. У разі наступу бойовиків, а до цього все йде, наші військові зазнають величезних втрат, а головне – Артемівськ зі стратегічними підприємствами і величезними складами стрілецької зброї опиниться в руках ворога», – підкреслив він.

 У зв’язку з цим, Ігор Мосійчук звернувся до міністра оборони Степана Полторака, керівництва Генштабу і головнокомандуючого ВСУ Петра Порошенка, закликавши їх негайно приступити до спорудження укріпрайону навколо міста Артемівська.

 «У випадку якщо ви проігноруєте моє звернення, і Артемівськ буде захоплений окупаційними військами – ви будете нести персональну відповідальність перед українським народом, кваліфікувати ваші дії можна буде не інакше як національну зраду, пов’язану зі свідомою здачею агресорам стратегічного для української держави міста в Донецькій області», – заявив він.

Leave a Comment