fbpx
Політика

«Без реформ ми не зможемо ні виграти війну, ні стабілізувати економічну ситуацію», – Пацкан

У тому випадку, якщо в Україні так і не почнуться ефективні реформи – у Києва не вийде ні війну виграти, ні заспокоїти складну економічну ситуацію. Такою думкою поділився народний депутат України від фракції «Блок Петра Порошенка» Валерій Пацкан. Слова нардепа передає прес-служба партії.

«Владі потрібно не просто декларувати активну боротьбу з корупцією, а реально займатися цим, роблячи дієві кроки. Без проведення реформ ми не зможемо ні війну виграти, ні заспокоїти складну економічну ситуацію в Україні», – заявив Валерій Пацкан.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За словами нардепа, однією з ключових українських реформ має стати реформа судової гілки влади. Пацкан нагадав, що міжнародні партнери України пильно спостерігають за тим, чи вийде у Києва провести реформу судової сфери.

«Вони вирішують, чи є сенс і далі підтримувати Україну або нехай наша держава сама вирішує всі свої проблеми, якщо не в змозі провести реформи», – додав Пацкан.

Читайте також: