fbpx
Політика

«Треба йти шляхом цивілізованого розлучення з Донбасом», – Балога

Як зазначив народний депутат України Віктор Балога, бойовики ще не отримали «особливого статусу», але вже починають «качати права». За його словами, можна лише уявити, що тоді буде, коли вони отримають мандати депутатів Верховної Ради і будуть спокійно ходити по Грушевського з колорадськими стрічками і нашивками «Новоросія».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Тоді вони будуть вимагати погоджувати з ними не тільки свої рішення, але і що нам їсти, що нам пити, що читати, кого крутити по телевізору тощо. Інакше – війна», – додав він.

 Саме тому, як заявляє нардеп, він ще з початку минулого року виступає за те, щоб був проведений всеукраїнський референдум щодо статусу Донбасу.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Давайте йти шляхом цивілізованого розлучення. Давайте ставити паркан між нами і ними. Тобто – між європейським майбутнім і пострадянським минулим. Інакше нами керуватимуть вчорашні зеки, автомойщики і ряджені козачки», – констатував він.

 

Читайте також: