fbpx
Політика

Порошенко просить парламент терміново розглянути звернення до ООН і ЄС щодо миротворчої місії в Україні, – Кубів

Президент України просить народних депутатів невідкладно розглянути в парламенті звернення до Ради ЄС та Рада безпеки ООН щодо миротворчої місії в Україні. Такою інформацією під час погоджувальної ради поділився представник президента України у Верховній Раді, народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Степан Кубів. Слова нардепа передає прес-служба партії.

«Глава держави вважає законопроект №2379, поданий до Верховної Ради, позачерговим. Звернення до ЄС і ООН щодо введення миротворців дозволить забезпечити ефективну реалізацію мінських домовленостей і припинити вогонь у зоні АТО», – сказав Степан Кубів.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Крім того, Петро Порошенко звернувся до народних депутатів з проханням розглянути законопроект № 2377 «Про внесення змін до Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу "щодо служби у військовому резерві в особливий період". Зазначеним законопроектом передбачається залучення в обов’язковому порядку до проходження служби у військовому оперативному резерві на особливий період тих військовослужбовців, які будуть звільнені від строкової військової служби та призову за мобілізацією.

Читайте також: