fbpx
Політика

Мосійчук вважає зрадницьким законопроект Порошенка про особливий статус окремих районів Донбасу

Як повідомив народний депутат України від Радикальної партії Ігор Мосійчук, на цьому тижні повинен розглядатися закон про особливий статус деяких районів Донбасу, який був поданий в парламент президентом Порошенком в рамках виконання Мінських домовленостей. Сам Мосійчук вважає цей законопроект зрадницьким, оскільки він визнає владу терористів над частиною українських земель.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Переконаний, що цей закон викличе в парламенті серйозну дискусію», – сказав нардеп.

 Також Мосійчук звернувся до народних депутатів-командирів батальйонів, зокрема, до Дмитра Яроша, Семена Семенченка та Андрія Білецького, закликавши їх по можливості бути присутнім в парламенті під час розгляду цього законопроекту.

 За його словами, все суспільство, в тому числі і депутати, хотіли б почути думку тих, хто проводить більшу частину свого часу на фронті, про даний законопроект.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Неявка в парламент, якщо вона не обумовлена ​​пораненням, буде автоматично означати підтримку президентського закону», – додав він.

Читайте також: