ГПУ оголосила в розшук п’ятеро колишніх нардепів

Під час досудового розслідування кримінального провадження, порушеного за фактом проведення 16 січня 2014 року голосування в парламенті за ряд скандальних законопроектів, Генеральна прокуратура України повідомила про підозру п’ятьом колишнім народним депутатам. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

«Про підозру у вчиненні злочинів, які передбачені частиною 2 статті 364, частиною 2 статті 366 КК України, було повідомлено колишнім народним депутатам України та представникам Лічильної комісії ВРУ Демидко В.М., Пінчуку А.П., Скубашевському С.В. (на фото), Сухому Я.М. і Зубчевський О.П.», – сказано в повідомленні.

Related Post

Також в ГПУ вирішили оголосити зазначених осіб у розшук. Таке рішення у відомстві прийняли в зв’язку з тим, що зазначені особи не з’являються в орган попереднього розслідування.

«Якщо зазначені особи найближчим часом не з’являться до слідчих, ГПУ подасть до суду клопотання про надання дозволу на затримання та примусову доставку екс-народних депутатів до суду для прийняття рішення про тимчасову міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою», – попередили в ГПУ.

Leave a Comment