fbpx
Політика

Захід не вірить у здатність української влади запровадити реформи, – Балога

Народний депутат України Віктор Балога звернув увагу на те, що на етапі інтеграції до Євросоюзу, Польщі списали десятки мільярдів доларів державного боргу. Також він зазначив, що на порятунок економіки Греції Євросоюз і МВФ виділили понад 100 мільярдів доларів. Україні ж, яка проливає кров за всю Європу, дали 17,5 млрд на чотири роки, хоча запитувана сума була як мінімум 40 мільярдів, до того ж на початковому етапі.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 На думку Віктора Балоги, все це говорить про те, що Захід не вірить у здатність чинної української влади ефективно впровадити реформи, а тому не хоче даремно витрачати гроші.

 «Фактично такий обсяг допомоги є показником недовіри до нинішньої влади. Це рішення – лише чергове підтвердження сигналів, які Європа посилає України. А саме – кредит довіри практично вичерпаний», – підкреслив він.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Підводячи підсумки, Віктор Балога сказав, що залишається відкритим лише одне питання: Захід поставив хрест лише на владі чи й на Україні як державі?

Читайте також: